روانشناس کودک

روانشناس کودک

با مطالعه کتاب ها و مقالاتی درباره ی رشد و تربیت کودکان و دیدن برنامه های تلویزیونی مرتبط شناخت بهتری نسبت به مراحل رشد و اصول تربیتی دارید.

نکته مهم درباره ی دانش شما این نیست که حالا یک متخصص کودک یا روانشناس کودک شده اید بلکه حالا شما می دانید که کودک تان در چه مواردی نیاز به یک روانشناس کودک دارد.

تشخیص به موقع زمان طلایی فرزند شماست. زمان ارزشمندی که می تواند خطرات احتمالی را از او دور کند.

روانشناس کودک

ساده ترین راه برای تشخیص زمان مراجعه به روانشناس کودک مشاهده ی دقیق رفتار فرزندتان است، منظور از دقیق مشاهده ی وسواس گونه نیست، بلکه مشاهده ای آگاهانه است.

رفتار هایی مانند افسردگی، اضطراب اجتماعی، پرخاشگری و انزوا را زنگ هشدار در نظر بگیرید. البته باید بدانید که هر یک از این خصلت ها در بعضی سنین طبیعی می باشند.

 

چه زمانی باید به روانشناس کودک مراجعه کنیم:

در اینجا ۷ مورد از نشانه هایی که با مشاهده آنها باید به روانشناس کودک مراجعه کنید را برایتان آورده ایم . البته در بعضی از مواقع با مشاهده حتی یکی از این نشانه ها باید با روانشناس مشورت کنید .

۱- مراحل رشد کودک

الگوی رشد کودک به شدت متاثر از ژن ها و ارثیه ی اوست.

اگر همسالان کودک دلبندتان حرف می زنند، راه می روند و مهارت های مربوط به دوران رشد را پشت سر می گذارند،

اما کودک شما هنوز آن مهارت ها را نیاموخته دقت کنید شاید این مسیله مربوط به ژنی باشد که از شما به ارث برده است اما در غیر این صورت به روانشناس کودک رجوع کنید.

سر منشا خلق و خو بیولوژیک انسان است مراعات خلق و خوی کودک تان را بکنید به طور مثال شاید او نافرمانی را از شما به ارث برده باشد، از شیوه های مناسب برای برخورد با او استفاده کنید.اگر با وجود همراهی شما باز هم از انجام تکالیف و توصیه های شما سرپیچی می کند،از یک روانشناس کودک کمک بگیرید.

۲- مشاهده ترس  در کودک

ترس از موقعیت ها و افراد غریبه در 6-7 ماهگی پدیدار می شود.حدود 2 سالگی آغاز ترس از تاریکی کودکان و ترس کودک از تنها خوابیدن است و ممکن است تا 5 سالگی ادامه پیدا کند.سوال درباره ی ترس از مرگ و ترس از دست دادن والدین و عزیزان در 5-7 سالگی رخ می دهد.

ترس در این بازه های زمانی طبیعی ست، اما اگر شدت آن زیاد باشد و منجر به کابوس دیدن و اختلال در عملکرد کودک تان بشود و یا مدت آن به درازا بکشد، بهتر است با روانشناس کودک مشورت کنید.

۳- داشتن اضطراب بیش از اندازه

وقتی کودک به 6 ماهگی برسد جدا شدن از والدین یا سرپرست اصلی برایش اضطراب آور خواهد بود.کودک در مواجه با اضطراب جدایی گریه می کند، قشقرق به راه می اندازد، عصبانی می شود یا با شما قهر می کند،

در این مواقع به او احساس امنیت بدهید نشانه های اضطراب جدایی غالبا تا 3 سالگی افول می یابد.ترس و استرس از امتحان معمولا در دانش آموزان دیده می شود اما اگر این اضطراب موجب تنگی نفس، بی دقتی، تپش قلب و اختلال در عملکرد فرزندتان شده است، نیاز به روانشناس دارید.

روانشناس کودک

۴- افسردگی، انزوا و احساس گناه کودک

عذاب وجدان و احساس گناه از دردناک ترین احساسات کودکان و نوجوانانی ست که والدین شان از یکدیگر جدا شده اند، بیماری سختی گرفته اند یا مرده اند.

اگر با گذشتن یک ماه از این حوادث، دلبندتان علایم افسردگی، اضطراب و انزوا را نشان می دهد، باید برای روان درمانی با یک روانشناس خوب اقدام کنید.

از نشانه های افسردگی در کودکان می توان به قطع ارتباط با دیگران، بازی نکردن با هم سالان، کم حرف شدن و به هم ریختگی الگوی خواب و غذا اشاره کرد.

لطفا فرزندتان را مجبور به انجام این کارها نکنید شاید رویدادی مثل اختلافات زناشویی شما، طلاق، مرگ عزیزان، سو استفاده جنسی، تصادف و یا حادثه ای که برای او رنج آور بوده است

موجب پدید آمدن این رفتارها در کودک شما شده باشد.

دیدن حوادث غیر مترقبه، و یا حتی خواندن و شنیدن آن ها می تواند برای کودک طاقت فرسا باشد افسردگی فقط بیماری بزرگسالان نیست، کودکان و به خصوص نوجوانان نیز ممکن است به این بیماری مبتلا شوند.

کودکی منزوی که با دیگران ارتباط برقرار نمی کند، به صورت تان نگاه نمی کند، از لحاظ عاطفی سرد باشد یا هیجاناتش را ابراز نکند،

در گوشه ی دنجی غرق در افکار خودش بشود و مدت ها به چیزی خیره گردد باید در اولین فرصت با یک روانشناس متخصص کودک خوب ملاقات کند.

۵- لجبازی کودک

2 سالگی سن لجبازی کودکان است اما اگر او به مرور مدارا کردن را نیاموخته و تا 6 سالگی همچنان لجبازی می کند ممکن است نتواند روابطش را در بزرگسالی به خوبی مدیریت کند.

۶- عدم توجه و تمرکز

“به چی فکر می کنی؟ مشقتو بنویس”جمله ای که بعضی مادران ساعتی یکبار به فرزندشان متذکر می شوند ولی او که در عوالم خودش به سر می برد دقایقی بعد از تذکر مادر دوباره به جهان خیال سفر می کند.

اگر فرزندتان حواس پرت و بی دقت است، بعضی سوالات برگه ی امتحان را جا می اندازد، جزییات را نمی بیند و توصیه های شما را فراموش می کند، با یک روانشناس کودک مشاوره کنید.

عدم تمرکز به همراه بازیگوشی و فعالیت بی اندازه،ممکن است همان بیش فعالی معروف باشد.

۷- پرخاشگری

بروز هیجان خشم در هر سنی به شکل های متفاوت امکان پذیر است.

ممکن است کودکی در نوپایی، اشیا را پرتاب کند، در خردسالی هم بازی هایش را کتک بزند و در نوجوانی بد زبان و سرکش بشود و این شیوه های حل مساله تا پایان عمر با او باقی بماند.

پرخاشگری یا خشم های فروخورده روابط میان فردی را در بزرگسالی به چالش می کشند.

مدیریت خشم و رهایی از احساس تنفر و حقارت، مهارت های هستند که خوب است فرزندتان از همان کودکی فرا بگیرد.

بهتر است پیش از تولد کودک دلبندتان، از یک روانشناس بخواهید تا مهارت های فرزندپروری را به شما بیاموزد و شما را با نشانه های اختلالات رشدی و شخصیتی کودکان آشنا کند

تا با خیال بال و آغوشی عاشق و آگاه، پذیرای فرزند دلبندتان باشید.

معمولا والدین فکر می‌کنند که روانشناس و فعالیت‌های روان‌درمانی مختص بزرگسالان است و کودکان نیازی به خدمات روانشناختی ندارند.

برای از بین بردن این باور غلط باید به این نکته اشاره کرد که کودکان شرایط سنی خاصی دارند و این مسئله می‌تواند باعث بروز بیشتر، مشکلاتی مانند:

نابهنجاری‌های عاطفی و رفتاری در آن‌ها شود. شیوه مقابله درست با این مشکلات می‌تواند در دوره‌هایی بعدی زندگی کودک موثر باشد.

از این رو باید مشکلات و بدرفتاری‌های کودک و نوجوان جدی گرفته شود و برای رسیدگی به این مسئله والدین می‌توانند از یک روانشناس کودک یا روانشناس نوجوان کمک بگیرند.

روانشناسی درست کودک

روانشناسی کودک چیست؟

روانشناسی کودک چیست؟

روانشناس کودک کیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

روانشناس کودک در چه سازمان ها و حوزه‌هایی فعالیت می‌کند؟

شیوه کار روانشناس کودک چگونه است؟

روانشناسی کودک یکی از گرایش ها و تخصص‌های روانشناسی است که از اصول پایه‌ای روانشناسی بالینی در زمینه‌های رشد کودک و نوجوان و آسیب‌شناسی روانی کودک و نوجوان استفاده می‌کند.

هدف اصلی روانشناسی کودک: درک و فهم، پیشگیری، تشخیص و درمان مشکلات روانشناختی، رشدی، رفتاری و هیجانی در نوزادان، کودکان و تربیت نوجوانان و بعضا خانواده‌های آن‌ها می‌باشد.

چه بیماری های روانی در کودکان وجود دارد که در صورت عدم تشخیص و یا عدم درمان آن ، فرد را در بزرگسالی دچار عواقب ناگوار و بزهکاری میکند؟

روانشناس کودک کیست ؟

یک روانشناس کودک باید در زمینه مشکلات روانی و رفتاری‌ای که کودکان با آن‌ها روبه‌رو هستند مهارت و تخصص داشته باشد، مثلا باید بر مسائلی همچون:

در مواجه با کودک مسلط باشد. همچنین ایجاد اعتماد به نفس و تقوبت عزت نفس در کودکان، محیط مدرسه، پدر و مادر، فشارهای اجتماعی بر کودک و… نیز برای روانشناسان کودک بسیار مهم هستند.\

مسائلی که روانشناس کودک مورد بررسی قرار می‌دهد

روانشناس کودک مسائلی مانند کنترل هیجان کودک، آموزش مهارت‌های زندگی به کودکان، رفتار والدین با فرزندان در دوره بلوغ، برخورد والدین با کودک، حسادت در کودکان، نشانه‌های کودک آزاری، تربیت جنسی کودکان، باید ها و نبایدهای فرزندپروری،  مراحل رشد جسمی و روانی کودک، نحوه‌ی برخورد با کودکان ،مشکلات گفتاری و… را مورد بررسی قرار میدهد .

ویژگی اصلی یک روانشناس کودک خوب این است که مراقبت از کودکان و صحبت کردن با آن‌ها را دوست داشته باشد و قادر به برقراری ارتباط خوب و صمیمانه‌ای با کودکان باشد.

او باید سعی کند که کودکان از روند درمان لذت ببرند و از آن ترسی نداشته باشند، به عبارت دیگر یک روانشناس کودک باید اعتماد کودکان را به دست آورد،

از توانایی پذیرش کودک برخوردار باشد و حس خوبی به او منتقل کند تا بتواند کودک را در روند درمان همراه خود سازد.

گاهی اوقات یک روانشناس کودک باید برای همراه شدن با کودک، خودش نیز رفتار و گفتار کودکانه پیش بگیرد، بنابراین یک روانشناس کودک باید ارتباط عمیقی با کودک درون خویش داشته باشد.

علاوه بر این یک روانشناس خوب باید بتواند با والدین کودکان نیز ارتباط موثری داشته باشد، زیرا در اغلب مواقع درمان مشکلات کودکان به همراه والدین آن‌ها صورت می‌گیرد و بعضا این والدین هستند که باید دست به تغییراتی در باورهای خود بزنند.

همچنین یک روانشناس کودک باید از پریشانی عاطفی در روند درمان جلوگیری کند و از بروز پاسخ‌های عاطفی و احساسی در ارتباط با کودک اجتناب کند.

کمک به بهبود رفتار کودک

شیوه کار روانشناس کودک

روانشناسان کودک فعالیت خود را تحت عنوان سنجش و تشخیص، مداخله، پیشگیری و مشورت پیش می‌برند. در ادامه به بررسی اجمالی ۴ روش کار روانشناسان کودک را برایتان آورده ایم :

مرحله اول : سنجش و تشخیص

این مسئله به بررسی ماهیت و شدت مشکل در همان ابتدای کار اشاره دارد.

روانشناس کودک باید بفهمد که کودک در چه مورد به کمک نیاز دارد و چه مدت است چنین مشکلی دارد؟ البته برای این کار روانشناس کودک باید از اطرافیان کودک مانند:

والدین، معلمان، روانشناسان مدرسه، پزشکان و… کمک بگیرد.

سنجش می‌تواند به وسیله مصاحبه، مشاهده رفتاری کودک و آزمون‌های روانشناختی صورت گیرد.

مرحله دوم : مداخله

برای بهبود وضعیت کودک و حل مشکل، روانشناس کودک خوب باید راهکارهایی متناسب با مشکل مورد نظر ارائه دهد. این راهکارها می‌توانند در چارچوب‌های مختلفی مانند:

بازی درمانی، رفتار درمانی، آموزش مدیریت تربیتی (آموزش شیوه اصلاح رفتار کودک در خانه به والدین)، مشاوره خانواده ، دارو درمانی و… باشند.

مرجله سوم : پیشگیری

روانشناسان کودک مانند روانشناسان دیگر علاقه‌مند اند تا جلوی مشکلات را پیش از وقوع آن بگیرند و یا حداقل قبل از آن که مشکل از کنترل خارج شود، آن را شناسایی کنند.

روانشناسان می‌توانند برنامه هایی را جهت اطلاع رسانی به کودکان و آموزش راهبرهای مقابله‌ای به آنان را تدوین و ارائه دهند.

مرحله چهارم : مشورت

روانشناسان  باید با گروهی متشکل از متخصص اطفال، روانشناسان تربیتی و کودکان استثتایی، پرستار، مشاوران تحصیلی، والدین کودک و …

همکاری داشته باشند و با مشورت آن‌ها به تصمیم گیری بپردازند.

 

تست روانشناسی کودک

تست‌های روانشناسی کودکان یکی از ابزارهای مهم استفاده شده در ارزیابی و بررسی وضعیت روانی و رفتاری کودکان هستند که بسیاری از روانشناسان در طی جلسات مشاوره و روانشناسی کودک از آن‌ها بهره می‌برند. این تست‌ها به کمک طرح پرسش‌ها، وظایف و فعالیت‌های مختلف، اطلاعاتی را درباره شخصیت، توانایی‌ها، مشکلات و نیازهای روانی کودک جمع‌آوری می‌کنند. این اطلاعات به روانشناس کودک کمک می‌کند تا به شناخت دقیق‌تری از شخصیت و شاخصه‌های روحی و روانی کودک دست یابد.

تست‌های روانشناسی کودکان می‌توانند به صورت متنوعی طراحی شده باشند و بر اساس هدف اصلی و دامنه مورد بررسی، شامل عناصر مختلفی باشند. برخی از مهم‌ترین تست‌های روانشناسی کودک عبارتند از:

  1. آزمون هوش: این تست برای ارزیابی و اندازه‌گیری توانایی‌های شناختی و هوشی کودکان استفاده می‌شود. این تست‌ها معمولاً شامل سوالات و وظایفی هستند که به کودک ارائه می‌شوند تا استعدادها و توانایی‌های شناختی خود را نشان دهد.
  2. آزمون رفتاری: این تست‌ها برای بررسی رفتارها، تمایلات و مشکلات رفتاری کودکان استفاده می‌شوند. ممکن است شامل مشاهده مستقیم کودک در موقعیت‌های خاص، پرسشنامه‌ها و فرم‌های خاصی باشند.
  3. تست‌های شخصیتی: این تست‌ها برای بررسی و شناخت شخصیت و روانشناسی کودکان استفاده می‌شوند. ممکن است شامل سوالات و وظایفی باشند که به کودک ارائه می‌شود تا نمونه‌ای از شخصیت و رفتار خود را نشان دهد.

لازم به ذکر است با توجه به حرفه‌ای بودن این تست‌ها، تفسیر و تحلیل نتایج آن‌ها، نیازمند تجربه، دانش و تخصص روانشناس کودک است.

 

روانشناس کودک در تهران

برای یافتن بهترین روانشناس کودک در تهران باید معیار های یک روانشناس خوب همچون درستی و صداقت ، صلاحیت و..  آشنا باشید . روانشناس کودک باید تخصص و تجربه کافی در حوزه روانشناسی کودک و نوجوان را داشته باشد . روانشناسان کودک در تهران بسیار زیاد هستند . اما تعداد اندکی از آنان مهارت لازم برای مشاوره را دارند .  شقایق درویشی روانشناس و مشاور کودک عضو انجمن روانشناسی آمریکا با داشتن سابقه درخشان در زمینه روانشناسی کودک میتواند شما را در رفع اختلالات و مشکلات فرزندتان همراهی کند .

برای مشاوره و رزرو نوبت روانشناس کودک در تهران با شماره تماس ۸۸۲۱۷۰۸۸ – ۰۲۱ تماس بگیرید .

 


سوالات متداول

وظیفه روانشناس کودک چیست؟

اساسا روانشناسی کودک مطالعه بر روی عملکرد های خودآگاه و ناخود آگاه کودک شماست. روانشناس کودک به بررسی چگونگی تعامل کودک با والدین، خودشان و جهان اطرافشان می پردازند تا پیشرفت و رشد ذهنی او را بسنجند.

اهداف روانشناسی کودک چیست؟

روانشناسان کودک ریشه رفتارهای غیر طبیعی کودک را یافته و به او کمک می کنند تا با این مشکلات مبارزه کند. همچنین به پیشگیری، ارزیابی و تشخیص مشکلاتی مانند اوتیسم می پردازند.

چه مواردی توسط روانشناس کودک مورد ارزیابی قرار می گیرد؟

اساسا رشد فیزیکی، رشد ذهنی و رشد احساسی کودک شما در جلسات مشترک با روانشناس کودک مورد ارزیابی قرار می گیرد.

34 دیدگاه

  1. Avatar
    مهسا محمدی آگوست 1, 2020 در 12:46 ب.ظ پاسخ

    سلام. مهسا هستم از تهران ۲۹ سالمه و تقریبا ۸ ساله که خداوند بهم یه پسر داده اما متاسفانه چند سالی میشه که فرزندم بسیار پرخاشگر شده و اصلا رفتار مناسبی با اطرافیانش نداره . خیلیا بهم توصیه کردن که به یک روانشناس کودک مراجعه کنم برای اصلاح رفتارش میخاستم بدونم ایا نیاز به اینکار هست و یا با توجه به سنش و اینکه امسال اولین سالی بود ک به مدرسه میرفت این مورد طبیعی هست و من خیلی حساس شدم ممنون میشم راهنمایی کنید .

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی آگوست 1, 2020 در 12:50 ب.ظ پاسخ

      سلام مهسا جان امیدوارم حالت خوب باشه
      در قدم اول باید علت این پرخاشگری مشخص شود
      اصلاح رفتار در این سن بسیار ساده تر بوده و لهتر است هر چه سریع تر اقدام کنید .
      برای مشاوره میتوانید با شماره های داخل سایت تماس بکیرید

  2. Avatar
    سهیلا اکتبر 14, 2020 در 12:18 ق.ظ پاسخ

    سلام وقتتون بخیر
    من یک پسر ۱۲ ساله و یک دختر ۱ ساله دارم . متاسفانه چند وقته که پسرم به دخترم به شدت حسودی می کنه و احساس می کنه که برای من و پدرش اهمیت نداره
    ما خیلی سعی می کنیم که به اون توجه کنیم ، کادو می خریم براش ، باهاش بازی میکنیم اما فایده نداره و روز به روز این ماجرا بدتر میشه
    ممنون میشم راهنمایی کنین

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی اکتبر 14, 2020 در 3:07 ب.ظ پاسخ

      سلام. روزتون بخیر .
      یکی از مشکلات متداول بین کودکان حسودی به عضو جدید خانواده هستش .
      با روانشناسی کودک شما و بررسی عوامل به وجود اوردنه این حسادت امکان بهبود هست.

  3. Avatar
    زینت آوریل 10, 2021 در 10:40 ب.ظ پاسخ

    سلام خسته نباشید در خصوص رفتار پسرم سوال دارم من بچه حدود چهار ساله دارم که تند عصبی میشه و باید خیلی جو گیر و وسیله پرت می کنه البته ما دو سه خانواده تو ی ساختمان زندگی می کنیم منتها رفتار بعصی اهالی ساختمان با کودک من اصولی نیست با داد کشیدن وتقاصای کار با عصانیت لطفا منا راهنمایی کنید

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی ژوئن 3, 2021 در 11:48 ب.ظ پاسخ

      سلام
      سبک فرزند پروری باید اصلاح بشه،
      از یک روانشناس کودک کمک بگیرید.

  4. Avatar
    فاطمه می 9, 2021 در 2:24 ق.ظ پاسخ

    سلام دختری ۸ ساله دارم که به شدت بهم وابسته هست و هرشب موقع خواب گریه میکنه و میترسه دلیلش رو که ازش میپرسم میگه میترسم وقتی بیدار شدم شما نباشین یا بمیرین
    حس میکنم مریض شده خیلی میترسم این رفتاراش درست نشه من و باباش خیلی باهاش حرف زدیم ولی فایده ای نداشته ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید که چه کاری باید انجام بدم

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی ژوئن 3, 2021 در 11:41 ب.ظ پاسخ

      سلام
      به نظر میاد دخترتون اضطراب جدایی یا ترس از دست دادن داره
      روی سبک های دلبستکی باید کار بشه
      البته نیاز به بررسی دقیق تر هستش
      توصیه میکنم از یک روانشناس کودک کمک بگیرید.

  5. Avatar
    گلشیفته ژوئن 8, 2021 در 3:06 ق.ظ پاسخ

    سلام خسته نباشید
    من مادر یه دختر ۱۰ ساله هستم. حدود ۸ ماه میشه که از همسرم جدا شدم و دخترم با من زندگی میکنه .
    مشکلی که الان دخترم داره اینه که به شدت ترسو شده و از کوچک ترین صداها و اتفاقات اطرافش میترسه
    شب ها دیگه توی اتاق خودش نمیخوابه و در طول روز هم توی خونه تنها نمی مونه ، البته در زمان حضور پدرش هم یه ترسایی داشت ولی الان خیلی بدتر شده ، اون زمان بیشتر ترسش از سرویس بهداشتی بیرون و جاهای قدیمیه بود و به سختی می‌فرستادمش دستشویی ، ولی الان خیلی ترسوتر و مضطرب تره، دلیل دیگه ای هم که میتونه باشه اینه که به تازگی خونمون رو عوض کردیم و از جایی که با پدرش زندگی میکردم به یه خونه ی جدید اومدیم . ممنون میشم راهنمایی کنین خیلی نگرانم

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی دسامبر 16, 2021 در 6:06 ب.ظ پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      حتما باید با خود کودک هم راجع به ترس هاش صحبت بشه
      به صورت حضوری از یک روانشناس کودک در شهر خودتون استفاده کنید.

  6. Avatar
    محدثه ژوئن 16, 2021 در 5:49 ب.ظ پاسخ

    سلام وقت بخیر . دختر 4.5 ساله دارم که خیلی شیطنت میکنه غذا خوب نمیخوره و بسیار لجبازه . شبها یک دفعه شروع میکنه به شیطنت . چه بکاری که میکنه بی تفاوت باشیم چه مانع بشیم لج میکنه و کار خودش میکنه . خیلی دارم اذیت میشم چکار کنم

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی جولای 3, 2021 در 9:20 ب.ظ پاسخ

      سلام عزیزم وقت بخیر
      با توجه به مطالبی که گفتید باید موضوعات بررسی کامل بشه. و واقعا در یک جمله نمیشه پاسخ داد.

  7. Avatar
    اشکان محمودآبادی جولای 28, 2021 در 1:47 ب.ظ پاسخ

    سلام باسپاس ازشماپسرمن 11سالش هسته چندوقتی میشه همش گریه میکنه ومیگه احساس گناه میکنم اگرخدامنونبخشه من میرم جهنم من چکارکنم بمن میگه بابا کمکم کن بگوچکارکنم منم نمیدونم بایدچی بهش بگم وچکارکنم تااینکه امروزتواینترنت شمارو پیداکردم من شهربابک هستم استان کرمان خواهش میکنم کمکم کنیدراه حلی بهم بدین هزینه ویزیتم میپردازم فقط کمکم کنید

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی دسامبر 16, 2021 در 5:39 ب.ظ پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      برای موضوع فرزند شما مسائل مختلفی باید بررسی بشه و برای درمان کمک بشه
      میتونید در شهر خودتون از کمک یک متخصص کودک استفاده کنید

  8. Avatar
    فاطمه قصری ژانویه 2, 2022 در 2:55 ب.ظ پاسخ

    سلام روز بخید من یک کودک دو سال و سه را از شیرخوارگاه گرفتم او بسیار کتک میزند و درخواب من و پدرش را میزند الان دو سال و 11 ماهش است هشت ماهه پیش ماست البته شرایط خونه ما نیز بسیار غم انگیز بوده چون برادر جوان 30 و سه سالم رفت و پدرم نیز سه ماهه رفته در شوک بسیبار بدی بودیم الان کودک سه ماهه مهد کودگک میره خودم شاغلم چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی جولای 22, 2023 در 9:18 ب.ظ پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      حتما از یک روانشناس کودک به صورت حضوری کمک بگیرید

  9. Avatar
    علي فوریه 16, 2022 در 2:17 ب.ظ پاسخ

    سلام خانم دکتر آیا شما روانشناسی کودک بصورت تلفنی هم دارید؟(غیرحضوری)

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی فوریه 17, 2022 در 4:40 ب.ظ پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      بله
      لطفا با شماره کلینیک 02188217088
      برای تماس
      ویا
      در واتس اپ به شماره 09382074868
      پیام بدید منشی کامل راهتمایی میکنن.

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی فوریه 26, 2022 در 8:03 ب.ظ پاسخ

      سلام وقت بخیر
      بله به صورت تلفنی و یا ان لاین امکانش هست
      لطفا با شماره کلینیک
      02188217088
      و یا در
      واتس اپ با شماره
      09382074868
      در تماس باشید

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی مارس 26, 2022 در 7:28 ب.ظ پاسخ

      سلام
      وقت بخیر
      بله
      با شماره کلینیک
      02188217088
      و یا از طریق واتس اپ
      09382074868
      تماس بگیرید کامل راهنمایی تون میکنن.

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی ژانویه 24, 2023 در 5:05 ب.ظ پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      بله.
      برای راهنمایی بیشتر با کلینیک تماس بگیرید همکاران من در کلینیک راهنمایی تون میکنن
      02188217088

  10. Avatar
    شهشهانی می 28, 2022 در 10:27 ب.ظ پاسخ

    با سلام
    من یک دختر چهار سال و نیمه دارم که طبق تشخیص روان پزشک و متخصص مغز و اعصاب اطفال مبتلا به اوتیسم شدید هست. آیا در حوزه ی روان شناسی می تونم اقدامی برای بهبودش داشته باشم؟

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی ژوئن 1, 2022 در 6:32 ب.ظ پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      بله قطعا میتونه به شما کمک بشه
      با شماره کلینیک تماس بگیرید و بفرمایید برای بخش اوتیسم کامل راهنمایی تون میکنن.
      02188217088

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی ژوئن 8, 2022 در 5:59 ب.ظ پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      بله حتما
      با کلینیک تماس بگیرید
      بفرمایید برای اوتیسم
      کامل راهنمایی تو میکنن
      02188217088

  11. Avatar
    موسوی نوامبر 1, 2022 در 9:38 ق.ظ پاسخ

    با سلام و احترام
    من یک دختر 4 ساله دارم
    متاسفانه بعضی وقتها خود ارضایی می کنه
    همش میگه من خوابهای جنسی میبینم
    لطفا راهنمایی بفرمایید

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی ژانویه 24, 2023 در 4:22 ب.ظ پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      حتما از یک روانشناس کودک برای این مشکل کمک بگیرید.
      برای راهنمایی بیشتر با کلینیک تماس بگیرید همکاران من در کلینیک راهنمایی تون میکنن
      02188217088

  12. Avatar
    محسن نوامبر 11, 2022 در 10:41 ب.ظ پاسخ

    سلام خانم دکتر خسته نباشید.
    پسر من ۴ سالش تموم شد رفت توی ۵ سال و تو این ۵ سال یه دونه حتی یک دونه میوه هم تست نکرده چه برسه بخوره ، غذا هم همینطور اصلا نمیخوره هیچ غذایی ، فقط با سیب زمینی سرخ کرده اونم با دعوا تا الان مونده، سو تغذیه شدید گرفته ، و تمام آزمایشات لازم حتی آندوسکوپی بردیم هیچ مشکل جسمی نداره ، آخرش گفتن که این بحث روانی که اصلا سمت غذا و میوه نمیره ، حتی به زور هم میدی اوغ میزنم بالا میاره. میخواستم ببینم میتونین این مشکل رو درمان کنین؟ واقعا هیچی نمیخوره ، نه اینکه بد غذا باشه نه ، نمیخوره کلا

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی جولای 22, 2023 در 9:19 ب.ظ پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      حتما از یک روانشناس کودک به صورت حضوری کمک بگیرید

  13. دکتر شقایق درویشی
    دکتر شقایق درویشی ژانویه 24, 2023 در 4:24 ب.ظ پاسخ

    سلام و وقت بخیر
    حتما باید علت خشم بررسی بشه
    از یک روانشناس کودک کمک بگیرید.
    برای راهنمایی بیشتر با کلینیک تماس بگیرید همکاران من در کلینیک راهنمایی تون میکنن
    02188217088

  14. Avatar
    علیرضا ژانویه 28, 2023 در 5:01 ب.ظ پاسخ

    سلام وقت بخیر پسر من 7 سالشه و کلاس اول بسیار استرس داره ونگران هستش در رابطه با چیزی که میخوره یه وقت تو گلوش گیر نکنه یا بالا نیاره و به شدت ازین موضوع میترسه که این باعث شده مثلا خوراکی ها و ناهارشو تو مدرسه نخوره و چند ساعت گرسنه بمونه محبت کنید راهنمایی بکنید خانم دکتر عزیز

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی جولای 22, 2023 در 9:19 ب.ظ پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      حتما از یک روانشناس کودک به صورت حضوری کمک بگیرید

  15. Avatar
    هستی ژوئن 13, 2023 در 3:32 ب.ظ پاسخ

    سلام من حضانت یه بچه ی دو ساله که مادرشو از دست داده بود رو گرفتم الان چهار ساله شه اوایل به شدت پرخاشگر و لجباز بود اما الان خیلی بهتر شده و اصلا هیچی یادش نیست به نظرتون چه تایمی باید بهش گفته بشه و ایا خودم بگم یا نیازه که مشاور بیانش کنه؟و ایا اینکه کودک فارسی رو متوجه نشه باید دنبال مشاور هم زبانش بگردم؟

    • دکتر شقایق درویشی
      دکتر شقایق درویشی جولای 22, 2023 در 9:16 ب.ظ پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      حتما در کشوری که زندگی میکنید از یک مشاور با توجه به فرهنگ و مسائل اون کشور کمک بگیرید

  16. دکتر شقایق درویشی
    دکتر شقایق درویشی جولای 22, 2023 در 9:19 ب.ظ پاسخ

    سلام و وقت بخیر
    حتما از یک روانشناس کودک به صورت حضوری کمک بگیرید

دیدگاه خود را بنویسید

Open chat
24ساعته پاسخگوی شما هستیم